Opgaven er at fastholde og udvikle handelslivet både i Nykøbing og på resten af øen

MORS: Med ansøgningsfrist 17. august og ansættelse pr. 1. oktober har Morsø Handelsstandsforening - eller bare Morsø Handel - nu opslået fuldtidsstillingen som ny handelschef.

”Vi søger en handelschef, der brænder for handelslivet på Mors,” hedder det i opslaget, hvoraf det fremgår at opgaven er at sætte mere fokus på et spirende handelsliv i Nykøbing og resten af Mors, antallet af medlemmer og de mange arrangementer.

Det er en nyoprettet stilling, som den kommende handelschef selv kan være med til at præge og Ansættelsen sker i den medlemsbaserede handelsstandsforening, der både ønsker at fastholde kursen og videreudvikle handelslivet i såvel byen som på resten af øen, fremgår det.

”Du skal som handelschef kunne støtte og professionalisere arbejdet i foreningen. Vi har brug for en tovholder, som har fuldt fokus på opgaven og koordineringen,” står der i opslaget.

Det fremgår, at de primære opgaver som handelschef er at sikre et højt aktivitetsniveau, der fastholder og tiltrækker medlemmer, at være synlig og tilgængelig for medlemmerne, at planlægge, udvikle og gennemføre arrangementer og event, og at stå for kommunikation og pr, herunder pressemeddelelser, hjemmeside, facebook og annoncer samt at skrive ansøgninger til puljer og fonde - altsammen i en løbende dialog med samarbejdspartnere og kommunen, som har ydet tilskud til stillingen.

Nærmere oplysninger og ansøgning på: www.mors.dk/job

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...