Med humor og kærlighed minder plakat om at passe på dem, der passer på børnene, lyder det

I den kommende tid vil elever og forældre blive mødt af en plakat ved indgangsområder til folkeskolerne i Thisted Kommune, som minder om at passe på ”dem der passer på vores børn” i forhold til coronasmitte.

Det er Mette Hjorth Bunch fra Thisted, som til daglig er revisor ved Revision Limfjord, der er medskaber af teksten til plakaten. Mette Hjorth Bunch er medlem af skolebestyrelsen på Rolighedsskolen i Thisted, og idéen til plakaten kom i forbindelse med en diskussion i skolebestyrelsen om, hvordan det er muligt at reducere risikoen for coronasmitte på skolen, hvor der kommer mange mennesker hver dag.

Emma Toftelund Poulsen
Plakaten her skal hænge på skoler i Thisted Kommune.

Snakken faldt på at informere på en måde ligesom den corona-kampagne, som blandt andet Thisted Kommune og Thy Turistforening står bag. Sammen med en anden repræsentant for skolebestyrelsen på Rolighedsskolen har Mette Hjorth Bunch således skrevet teksten, og efterfølgende har Thisted Kommune designet plakaten, så den passer ind i corona-kampagnen.

- Vi kan kalde det en støtteplakat, hvor man hylder nogen af dem, vi alle sammen sætter pris på og måske nogle gange tager lidt for givet. I stedet for en løftet pegefinger ville vi gerne vende det om, så det blev en opmærksomhed på at sætte pris på den store personalegruppe, der er med til at passe på vores børn, og som hver dag går på arbejdet et sted, hvor der færdes rigtig mange mennesker. Den er lavet med både tegninger, humor og kærlighed, siger Mette Hjorth Bunch.

De to medskabere af plakaten, der hylder dem, der passer på børnene, har aftalt med Thisted Kommune, at kommunen frit kan bruge plakaten, ligesom det er tanken, at plakaten også kan bruges i foreningslivet.

- I det øjeblik, vi ikke kan sende vores børn trygt afsted, har vi jo også selv svært ved at tage på arbejde og være aktive der, siger Mette Hjorth Bunch.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...