Frygtløse stuntmen smadrede biler, kørte gennem ild, kørte på to hjul på havnen i Thisted

THISTED: Fredag og lørdag er Monster Truck Show i Hanstholm. Do to foregående dage var det brølende stunt-show i Thisted til to velbesøgte forestillinger.

Thisted Posten var med torsdag, da Klaas familien med far David Klaas og sønnerne Dusty på 25 og Julian på 15 år, samt deres hold af frygtløse stuntmen smadrede biler, kørte gennem ild, kørte på to hjul i BMW´er, brændte dæk og hoppede højt over parkerede biler på cross-maskiner, på havnen i Thisted.

Aftenens højdepunkt var de to brølende fem ton tunge 800 hk store monstertrucks Icemann og Rockstar, som fræsede hen over bilvrag fra Sundby Auto Ophug.

Monster Truck Stuntshow er på ingen måder ufarligt for stuntmændene. De kører gennem benzinvædede bål af brændende barrierer, smides rundt med smadrede biler, hopper 4-5 meter højt på motorcykler og smider BMW rundt på på den smalle bane - uden at køre ind i hinanden.

Kørerne er til gengæld imponerende dygtige til at håndtere alle former for køretøjer: biler, Quad-bikes og cross-maskiner.

En aften hvor røgen og larm drev ud over havnen, og hvor kørerne flere gange, efter hidsige hoppende stunts, stoppede præcis ved kajkanten på den korte showbane på havnen i Thisted. *

En publikummer har beskrevet showet meget rammende: Som at se live optagelser til en action film. Man kommer helt tæt på løjerne og nerverne sidder uden på tøjet, når stunt mændene sætter livet på spil over ramper og igennem ild i top tunede køretøjer.

Monster Truck Show er Hanstholm i aften 29. juni og lørdag 30. juni.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...