Tirsdag aften var der atter hårdtpumpet, dødsforagtende, oktanpumpet action-show på havnen i Thisted

THISTED: Tirsdag aften var der atter hårdtpumpet, dødsforagtende, oktanpumpet action-show, da Klaas-familien med deres smadrebiler, motorcykler og monstertrucks på havnen i Thisted gav det første af fire shows på fire dage: tre i Thisted og et i Hanstholm.

Halvanden times tætpakket hæsblæsende bilstunt-opvisning af David og de to sønner Dustin og Julian, som gav publikum hvad de kom for: smadrede biler, hvinende rygende dæk, vilde hop, biler på to hjul, biler gennem ildhav og ikke mindst de elskede monstertruck - hvor der var to helt nye trucks med.

De to spritnye tre meter høje og brølende trucks med hver 1000 hestekræfter hoppede flere meter op i liften, imens parkerede biler blev kvast under de tunge køretøjer.

Bilerne fra Sundby Autoophug blev lånt til showet - ingen af dem blev leveret tilbage i hel stand.

Omkring 150 publikummer så dette første show.

Drenge med høreværn på, kunne fra første parket se, lugte og høre smadreshowet.

Bagefter kunne man blive fotograferet tæt på de vilde monstertrucks og mange valgte at købe en model med hjem til drengeværelset.

Monster Truck showet forsætter onsdag 19. og torsdag 20. juni på havnen i Thisted, før rundturen i Thy slutter i Hanstholm 22. juni på ”cirkuspladsen” ved Hanstholm Centret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...