Zonta Thy indbyder til Hotel Limfjorden på kvindernes kampdag 8. marts

THISTED: Sidste år deltog 145 kvinder da klubben Zonta-Thisted markerede kvindernes internationale kampdag 8. marts. I år forventes lige så mange.

Kvinderne fra Thisted er nu klar med en ny omgang Cafe-Q og et større program på Hotel Limfjorden på kvindernes kampdag.

I løbet af aftenen vises et stort modeshow fra to tøjbutikker i Thisted: Baronessen og Sebedeje, samt fremvisning af frisurer fra Karma. De seneste modebriller vises af Brillehuset.

Aftenens foredrag vil være af tidligere medlem af Folketinget, Pernille Vigsø Bagge, der i 2015 valgte at træde ned fra tingets talestol og i stedet gå op i prædikestolen som præst i hjembyen Løgstør. Foredraget hedder netop: ’Fra Folketing til Folkekirke’.

Der bliver om aftenen uddelt tre donationer på hver 10.000 kroner:

Mødrehjælpen i Thisted, Maternity Foundation som arbejder for at mindske dødeligheden blandt mødre og børn i lav- og middelindkomstlande, og 10.000 blev sendt til Danmarksindsamlingen, som støtter verdens udsatte piger.

Der skal også tjenes lidt penge på dagen til de gode formål.

Det sker ikke mindst ved salg af lodder til et amerikansk lotteri med en kæmpe bunke af flotte præmier fra butikker i Thy.

Der sælges også hjemmelavede muleposer fremstillet af Zontakvinderne.

Zonta er en International uafhængig organisation for kvinder.

Den har 33.000 medlemmer i 67 lande. I Danmark er der 22 klubber. Zonta Thy blev stiftet for 12 år siden og har 35 medlemmer.

Billetter til Cafe-Q-aften, der inkluderer tapas-menu, sælges hos Baronessen, Heides Planteskole og hos Karma.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...