Næste uge bliver butikken omorganiseret

SENNELS: I 2011 åbnede Sennels´ nye købmandbutik. Nu skal butikken Min Købmand have et moderne lift. Alt i butikken skal sættes på plads på en helt ny måde. Så butikken kommer til at fremstå på en helt anden, moderne og mere frisk måde.

- Vi har haft lyst til at endevende butikken og sætte tingene på en, for kunderne mere hensigtsmæssig måde. Butikken har trængt til det. Men vi har ventet, fordi det er en kæmpe opgave, som jo skal laves mens kunderne fortsat handler her, fortæller Kim Gade Sørensen.

- Men så var det at vi fra kæden fik en henvendelse om vi kunne være interesseret i en håndsrækning af tre dygtige butiksindrettere.

- Det sagde vi hurtigt jatak til, og i uge 2 vil butikken derfor være under ”om-organisering”. Det vil selvfølgelig genere kunderne lidt. Men det bliver til gengæld en helt anden og mere spændende butik vi får i Sennels, siger Kim Gade Sørensen.

Købmanden fra Sennels fortæller i øvrigt at det var været en rigtig god beslutning at flytte købmandsbutikken til den nye og mere centrale plads for syv år siden.

- Vi har oplevet stigende omsætning år for år. Sennels by har været god til at bakke op om butikken.

Købmanden håber meget at denne opbakning vil fortsætte, for Sennels´ købmandsbutik kan godt mærke konkurrencen fra andre store butikker i Thisted.

- Vi kan se at det bliver sværere og sværere at tjene penge. Derfor er det meget vigtigt at byen fortsat handler hos ”Min Købmand”, siger Kim Gade Sørensen.

Min Købmands make-over indvendig skulle være overstået når uge 2 er slut.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...