Det blev til både guld, sølv og bronze ved de Vestdanske mesterskaber

THISTED: 15 kunstsvømmere fra Thisted Svømmeklub var i lørdags til Vestdanske mesterskaber i Hobro. I dysten mod fra klubberne Hobro, Odense, Silkeborg og Lyseng, lykkedes det Thisted-svømmerne at hive en række medaljer, guld sølv og bronze med hjem.

I solokonkurrencen i C-rækken tog Mette Korsholm sølv og Freja Søgaard bronze. Begge med nye flotte musikprogrammer.

I B-rækken stillede Thisted fire af de seks deltagere: Laura Thorup, Emmy Søgaard, Amalie Graversen og Marie Graversen. Laura Thorup tog her en sølvmedalje, og Emmy Søgaard en bronzemedalje. Amalie og Marie Graversen endte udenfor medaljepladserne, men alle leverede på et meget højt niveau.

I duetkonkurrencen på C-niveau, viste Laura Rasmussen/Freja Søgaard, og Ingrid Thulstrup/Emma Rasmussen deres flotte duetter. Thisted-kunstsvømmerne endte dog udenfor medaljepladserne i den hårde konkurrence.

Bedre gik det i B-rækken for søskendeparret Amalie og Marie Graversen fra Thisted som fik guldmedalje for deres duet.

På niveau C stillede Thisted med holdet: Laura Rasmussen, Freja Søgaard, Ingrid Thulstrup, Emma Rasmussen og Mette Korsholm. De fem piger opnåede en bronzemedalje.

I den meget øvede gruppe i B-rækken, deltog Thisted med et hold : Emilie Amtoft Sørensen, Emmy Søgaard, Marie Graversen, Amalie Graversen og Laura Thorup. De viste et flot og svært musikprogram, hvilket gav dem en flot guld.

Alle piger gjorde det godt, var pyntet med make-up, husblas i håret, flotte badedragter med matchende hårpynt, som også har stor betydning i konkurrencen.

Ud af de Thisted 15 deltagere, debuterede fem nye piger fra holdet i den obligatoriske figurkonkurrence – som er bestemmende for hvilket niveau man ligger i. Natasja Møller, Emilie Klopcke, Trine Nielsen, Ann Sofie Jensen og Sofie Kirch Andersen, debuterede med flotte resultater, taget i betragtning af at ingen af de fem piger har gået på holdet i særlig lang tid.

Tre Thisted-piger rykkede et niveau op til C-niveau, som blev belønnet med en jernnål, det var: Laura Rasmussen, Ann Sofie Jensen og Emilie Klopcke.

Næste stævne for kunstsvømmerne fra Thisted er et landsdækkende ABCDE-stævne, som foregår i Gladsaxe 30.-31. marts.

Af Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...