Onsdag var der åbningsdag i den tidligere Fætter BR butik

THISTED: Der var stort rykind helt fra da den røde snor blev klippet, onsdag morgen da Matas Thisted, holdt ”grand opening” i helt nye lokaler centralt på hjørnet af Storegade midt i Thisted.

I løbet af et kvarter var butikken fyldt med glade kunder, der kunne lide hvad de så. De første 100 fik en godt fyldt goodie-bag med sig hjem efter den første handel.

Matas-direktør Søren Thomsen havde taget turen fra København til Thisted for at hjælpe butiksleder Nina Hansen med at klippe den røde snor.

Men han var også kommet for at hvordan modtagelsen af Matas i en ny moderne udgave blev modtaget af publikum.

- Vi har 277 butikker i hele Danmark, og vi har nu moderniseret 30 større butikker, senest Thisted. Nu skal vi lære af erfaringerne og se om publikum tager godt imod butikkerne og vores nye koncept. De erfaringer skal bruges til moderniseringen af flere butikker, siger Søren Thomsen.

Nina Hansen viste kunderne rundt i den store butik, som er 75 kvadratmeter, end den gamle i nabobygningen.

- Kunderne vil opdage at det er en helt anden, større og mere spændende Matas-butik der er åbnet. Kunderne vil have en individuel oplevelse. Derfor har vi startet ”Matas Life”. Her vil man ikke bare se en gammeldags butik med varer på hylderne og ekspedienter bag kasseapparaterne. Nu er butikken opbygget så man kan få en ny oplevelse. Mange nye varer og rundt om i lokalet finder man prøve-øer, hvor man kan mærke, dufte og prøve skiftende produkter. Netop nu er det make-up, naturprodukter og hudpleje. Senere bliver det nye produkter der venter, fortæller Nina Hansen og fortsætter:

- Også på personalesiden vil man opleve en nye og hurtigere service. For nu vil en stor del af os i butikken være ”ude på gulvet” - så kunderne hurtigt kan så hjælp til det man søger og så senere gå til kassen. Man er også velkommen til bare selv at gå rundt og gå på opdagelse og blive inspireret, lyder det fra butikslederen, der havde 15 kollegaer til at hjælpe sig på åbningsdagen.

Matas i Thisted vil i genåbnings dagene havde en stribe ekstra gode tilbud og man vil også kunne finde spot-tilbud.

Det er en del af det nye Matas.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...