Der er et nyt Martinus-foredrag i Plantagehuset søndag eftermiddag 2. februar

THISTED: Søndag eftermiddag 2. februar er der igen Martinus-foredrag i Plantagehuset i Thisted - denne gang ”Det kosmiske verdensbillede” ved Jan Schultz fra Bornholm, fortæller medarrangør Per Knud Oue Pedersen, Sdr. Ydby.

- Martinus henvender sig i sine bøger til det moderne menneske, der vil tænke selv, og som ikke kan inspireres af blind tro. Martinus forklarer i sit livsværk principperne bag livets evige oplevelse. Livets mening er ikke et mysterium mere, siger Per Pedersen:

- Derfor bliver vi ved med at holde Martinus-foredrag. Der er altid meget nyt, for der står faktisk også rigtig meget mellem linjerne. Og meget skal gentages for os, før vi opfatter det og lærer det - og så bruger det i vor udvikling til en bedre væremåde.

1890 fødtes Martinus Thomsen under fattige kår på husmandsstedet Moskildvad ved Sindal. Fra 30 års alderen og de følgende 60 år skrev han sine kosmiske analyser og tegnede over 100 pædagogiske symboler, som giver et overskueligt overblik over livets udfordringer og sammenhænge samt et evigt verdensbillede. Martinus sov ind i 1981 og efterlod sig “Det Tredie Testamente”, hvor han beskriver verdensaltets struktur og lovmæssighed.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...