Titlen er “Det levende Væsens Skæbnebuer eller Karma, set i Lyset af Det Tredie Testamente, Martinus åndsvidenskab”

THISTED: Søndag eftermiddag 17. november er der igen Martinus-foredrag i Plantagehuset i Thisted, fortæller medarrangør Per Knud Oue Pedersen, Sdr. Ydby.

Foredraget har titlen “Det levende Væsens Skæbnebuer eller Karma, set i Lyset af Det Tredie Testamente, Martinus åndsvidenskab”, og holdes af Margit Kjeldsen, som forsøger at svare på spørgsmål som ”Hvad er livet?”, ”Hvad er døden?”, ”Hvad er din skæbne?”, ”Hvad kan du selv gøre?”, ”Får vi fred i verden? Hvornår og hvordan?”, ”Hvad bekymrer dig?”, ”Hvor går vi hen, når vi dør? Og mødes vi igen?” Efter foredraget er der samtale om disse store spørgsmål.

- ”Guds veje” er ransaget i Martinus’ åndsvidenskabelige analyser af verdensaltets struktur og lovmæssighed. Analyserne danner tilsammen værket ”Det Tredie Testamente”, som lå fuldstændigt færdigarbejdet, da Martinus gik over 1981, fortæller Per Pederssen og fortsætter:

- Med Martinus egne ord er ”Det Tredie Testamente” kristusmissionens fuldkommengørelse. Det er fortsættelsen af kristusbevidstheden som åndsvidenskab i kosmiske analyser af verdensaltet eller kosmos. Kosmos som ét stort samarbejdende bevidst levende væsen, Guddommen, i hvem vi som gudebørn lever, rør og er.

Martinus Thomsen fødtes 1890 under fattige kår på husmandsstedet Moskildvad ved Sindal og gik kun i skole to dage om ugen i syv år. Han fik aldrig anden uddannelse. Som 30-årig fik han en åndelig oplevelse, som ændrede ikke kun hans eget, men også mange andre menneskersliv, fortæller Per Pedersen. Martinus blev nemlig i stand til at skrive tusindvis af sider om alverdens sociale, psykiske og åndelige problemer, og det gjorde han i de følgende 60 år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...