Tilbud om et skræddersyet kursus i maritim projektledelse over syv dage med opstart 28. februar

HANSTHOLM: 42 ledere og ansatte i virksomheder indenfor det Maritime Netværk i Hanstholm, får nu tilbuddet at komme på skolebænken.

Et nyt skræddersyet kursus i maritim projektledelse over syv dage med opstart 28. februar med emner som projektledelse, kommunikation og projektopfølgning skal styrke deltagernes kompetencer og styrke netværket omkring havnen med vokseværk.

Det nye tilbud er opfølgning på det første kursus i det nye netværk der blev afholdt i efteråret.

Forretningsudvikler ved Hanstholm Havn og formand for Hanstholm Maritime Service Network, Rasmus Buchardt Sørensen, forventer en stor interesse for det nye kursus.

- I forbindelse med det første kursus fik vi flere meldinger på, at de deltagende ville hjem til deres virksomheder og finde medarbejdere til det næste kursus. Jeg håber derfor, at deltagerlisten vil vokse med repræsentanter fra flere Hanstholm-virksomheder, da kurset giver rig mulighed for at møde andre fra branchen og udveksle idéer, lyder det fra Rasmus Buchardt Sørensen.

Kurset ”Maritim Projektleder” er på syv skoledage fordelt fra februar til april og er skræddersyet til ansatte i den maritime branche.

Indholdet er bygget op over fire forskellige moduler med fokus på bl.a. projektledelse, kommunikation, projektopfølgning, præsentationsteknik og kvalitetsstyring, og der vil undervejs være indlagt et virksomhedsbesøg i Hanstholm.

Kursets, som afholdes på EUC Nordvest, er Hanstholm Maritime Service Network og er organiseret i et samarbejde mellem MARCOD, Hanstholm Havn, Thy Erhvervsforum og Thisted Kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...