Der var ikke en plads ledig i Thisted Kirke onsdag aften

THISTED: Der var ikke en plads ledig i Thisted Kirke onsdag aften, da sangerinden med den store stemme, Danmarks gospel- og souldiva Marie Carmen Koppel var forbi.

Thisted Gymnastik og Idrætskultur (TGI) stod bag julekoncerten, der var den første store koncert arrangeret af TGI - der med kultur i navnet, har besluttet at arrangere kulturbegivenheder, der kan samle folk.

Marie Carmen Koppel havde sin faste pianist gennem 27 år Steen Rasmussen med til Thisted som akkompagnatør. De tos fine sammentømrede samspil var en oplevelse, fortæller Marie-Louise Kondrup, Projektleder hos TGI.

- Det var fantastisk at opleve Marie Carmen Koppel, der jo synger fantastisk, og som evner at forene det højtidelige i sangen, og samtidigt gøre det hele jordnært og humoristisk. Ikke mindst på grund af hendes pianist, som er meget dygtig, og som bare spiller med et enormt overskud. Det var en stor og stemningsfuld oplevelse, fortæller projektlederen hos TGI.

Det store publikum fik serveret en række af amerikanske julesange, salmer, gospel og sange fra sangerindens album: ”A Merry Little Christmas”.

- Og det at vi kunne fylde kirken, var virkelig positivt. Allerede 14 før koncerten var alle 350 billetter solgt. Jeg tror vi har ramt godt, med en superdygtig sangerinde, et godt tidspunkt, og så det at julen nærmer sig og folk gerne vil samles omkring julens sange.

Det flotte billetsalg og den helt udsolgte koncert har betydet, at der der bliver et rigtig pænt overskud, som arrangørerne allerede har besluttet skal bruges på det næste TGI-arrangement.

Det forventer Marie-Louise Kondrup bliver engang til foråret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...