Det store juleoptog blev et tilløbsstykke

SNEDSTED: Søndag stod det i julens tegn i Snedsted.

Allerede ved 14- tiden begyndte folk at strømme til hovedgaden i Snedsted. På den store plads ved den gamle jernbanestation var der opstillet tombola som folk allerede på det tidspunkt benyttede sig flittigt af.

Som hovedgevinst var der en gris.

Ved ikke om den ville være slagtet, men mon ikke den var ...

Kl. 15 begav alle de smukt pyntede firmavogne sig om til Snedsted Hallen hvorfra optoget skulle starte med Snedsted garden i spidsen. Senere startede optoget og kreativiteten kendte ingen grænser hvad udsmykning af køretøjer angik.

Der var omkring en snes køretøjer hvor både bilerne og trailerne var smukt pyntet med gran, nisser, gavepakker osv. En stor flot hund i snor, som fulgtes med nissemor og nissefar, var også pyntet. Snedsteds mascot ”Gråskæg” havde sin egen trailer med, hvor mange små nissebørn sad på ladet. Pyrus deltog også i optoget - eller var det hans assistent?

Lynet og Bumle deltog også.

Under vejs med optoget delte nissefar og hans hjælper karameller ud til børnene og der blev også kastet karameller ud af nissebørnene som sad på de udsmykkede vogne. FDF og SGIF deltog med stor kortege af glade unger. Snedsted Borger og Erhvervsforening kom med julekanen. Der er ingen tvivl om at folks interesse for hvert år at deltage den søndag hvor juleoptoget er, da hovedgaden i Snedsted var fyldt med mennesker.

Virkelig et tilløbsstykke.

Hvor mange der havde fundet til byen tør jeg ikke gisne om, men det var virkelig mange.

:/Hans.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...