Den 15-årige racerkører deltager i løbsserien langt fra hjemmet i Sennels

SENNELS: I den kommende weekend køres første afdeling af Formula 4 South-East Asian Championship på den tidligere Formel 1-bane, Sepang. Banen ligger lige udenfor den malaysiske hovedstad, Kuala Lumpur, og med ved starten er Malthe Jakobsen fra Thy.

Han har sat ambitionerne højt.

Den 15-årige racerkører, som i år deltager i løbsserien langt fra hjemmet i Sennels, har et meget konkret og krævende mål for årets første løbsweekend:

- Jeg håber at jeg kan rejse hjem fra Malaysia med et par heatsejre og en føring af mesterskabet i bagagen, siger den Team Danmark-støttede racerkører, som skal dyste mod dygtige Formel 4-kørere fra det meste af verden.

Til Malthes held deltog han allerede i et enkelt løb i serien sidste efterår, og kombineret med testdagene på banen i marts måned har han allerede et godt kendskab til både banen og bilen.

Alligevel bliver der også udfordringer på vejen, indrømmer han:

- Den største udfordring, tror jeg, bliver vejret. Der er stor temperaturforskel fra Danmark til Malaysia, og selvom det er en åben bil, bliver det rigtigt varmt, når jeg sidder bag rattet. Så det kræver en del af mig, rent fysisk.

Lige nu truer vejrudsigten med 30 grader og regn over Kuala Lumpur i weekenden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...