Brinch Sale er åbnet i det tidl. KP marked i Vorupør

VORUPØR: Jan og Jane Brinch kender tøjbranchen - og ikke mindst hvor man finder de rigtig gode tilbud på overskudsvarer og prøvekollektioner.

Især når det gælder de kendte mærker og kvaliteter.

Nu har parret fra Lemvig, etableret sig i det tidl. KP Marked i Vorupør med base for deres outletforretning, der primært arrangerer store outletsalg i kendte haller i de store byer.

- Vi ledte efter et sted at være. Det skulle være på Vestkysten. Fordi vi ville indrette både lager og butik. Her fandt vi frem den 450 kvadratmeter store tidligere købmandsbutik i Vorupør, hvor vi lejede os ind for et halvt år siden.

Nu er butikken fyldt med nok landets største udvalg på mere end 10.000 stk. tøj i alle størrelser til især kvinder.

Det er kendte mærker som Inwear, Karen By Simonsen, Gestuz og Saint Tropez og det italienske mærke Colmar.

- Alt sammen til priser med meget store rabatter fra 50 til 90 procent, fortæller Jan Brich, der også har en herreafdelingen med blandt andet et stort udvalg af mærket Matinique.

Jan og Jane Brinch bruger gode forbindelser i tøjbranchen til primært DK Company efter de fra 1997 til 2008 drev Tøjeksperten i Lemvig.

Siden da har parret udviklet deres koncept med at sælge partier af mærkevaretøj af de kendte mærker ved store outletsalg i København og Aarhus.

Det første arrangement var på Charlottenlund Travbane for tre år siden.

- Vi har seks store salg hvert år. Det er i Østerbrohallen i København og i Ridehuset i Aarhus. Det er vildt populært i byerne, siger Jan Brinch, der også har haft pop-upsalg i Nordkraft i Aalborg.

Nu satser Brinch Sale på Vorupør som base.

Der er i vinterferien åbent alle dage til og med søndag - herefter hver lørdag.

Senere hen mod foråret følger udvidede åbningstider.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...