Det gennemføres på hanstholm Skole mandag-onsdag 3.-5. august

HANSTHOLM: De populære madskolerne for børn landet over har naturligvis også været coronaramt. De skulle have været afholdt i sommer - men blev aflyst. Men nu er der godt nyt til de børn og forældre, der har ventet på nyt om Madskole 2020.

Den afholdes nemlig igen på Hanstholm Skole mandag-onsdag 3.-5. august. Det er femte gang, der afholdes madskole for børn i alderen 8-12 år. Igen i år er det Annette Søgaard Tingstrup, 4H, der står for skolen.

- Skolen i år bliver en særudgave, som bygges op omkring de tidligere års erfaringer. Der er fremstillet et hæfte med de mest succesrige opskrifter på mad, som børnene kan lide og synes, det er sjovt at lave, fortæller Annette Søgaard Tingstrup, som får hjælp af fire andre voksne, når børnene går til gryderne på Hanstholm Skole.

- Det bliver rigtigt sjovt, og børnene kan godt lide at lære råvarerne at kende og så lave spændende og velsmagende mad ud af dem. Og når vi voksne står på sidelinjen, altid klar til at hjælpe børnene på vej, bliver det en succesoplevelse for de omkring 20 børn, siger 4H-lederen.

De tre dages madskole koster 395 kr. med alt betalt. Man tilmelder sig på www.madskoler.dk og finder Hanstholm. Madskolen er for børn i alderen 8-12 år og arrangeres af 4H, Landbrug & Fødevarer og Rema 1000.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...