Go’Mad Spar laver fra i dag måltidsbokse med færdiglavet mad til travle børnefamilier

TILSTED: Andre steder i landet findes der adskillige tilsvarende tilbud. Og nu har travle børnefamilier i Thy og omegn også mulighed for at slippe nemt om ved aftensmaden - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Fra i dag, onsdag, tilbyder Go’Mad Spar en boks med et måltid til fire personer. Det bliver god og lækker hverdagsmad, lover firmaet, hvis kokke også vil bestræbe sig på at bruge lokale og økologiske råvarer, ”så længe kvaliteten følger med”.

- Der er masser af fastfood-tilbud. Vi vil gerne tilbyde et ordentligt, lokalt måltid mad med sunde og gode råvarer. Også til de dage, hvor det skal gå stærkt, siger Anders Nyby fra Go’Mad Spar - et koncept med forbindelse til en række Spar-butikker i Thy og på Mors.

Maden produceres i Go’Mads køkken i Thy Huset i Tilsted - den tidligere Oticon-bygning. Det er også her, kunderne kan hente deres måltidsboks. Men på længere sigt er det planen, at man skal kunne hente måltidsboksen hos sin lokale Spar-købmand. Eller måske få den bragt til døren, fortæller Anders Nyby.

- Men nu skal vi først lige have prøvet konceptet af, siger han.

En måltidsboks med mad til fire koster 150 kroner. Boksen kan bestilles dagen før pr. telefon eller via Facebook. Der er også en chance for at få et måltid mad uden bestilling, men for at undgå madspil bliver der kun lavet et begrænset antal ekstra bokse.

Go’Mad Spar står i øvrigt for en daglig frokostordning for 400 medarbejdere i virksomheder uden kantine. Desuden leverer man slagtervarer, delikatesser og færdigretter til Spar-butikkerne i Thisted, Koldby, Snedsted, Hvidbjerg, Tilsted og Bedsted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...