Thisted Elforretning er gået i samarbejde med HIFI-Klubben

THISTED: Der er blevet langt mellem forhandlerne af Hi-fi.

Men selv om lyd og TV kan købes alle vegne på det store net, så er der stadig et stort behov for at se, røre og ikke mindst lytte, når der skal investeres i det nye Hi-fi-musikanlæg eller TV.

Fredag 15. november åbner Thisted Elforretning, i samarbejde med HIFI-klubben, et større partner-showroom, hvor alle Hifi-Klubbens produkter præsenteres.

Hifi-Klubben er en af Europas største forretningskæder indenfor specialprodukter, når det gælder ?højkvalitets HiFi og TV, med 90 butikker i Danmark, Norge, Sverige og Holland.

I showroomet kan man stifte bekendskab med kvalitetsprodukter, få god rådgivning og handle den helt rigtige løsning til ens hjem.

- Vi talte om i huset, at der virkeligt manglede et sted i Thisted, hvor man kunne komme ind og se og ikke mindst lytte til kvalitets-lyd og billede, fortæller Brian Harkjær fra Thisted Elforretning, og fortsætter:

- Vi besluttede os at indrette et sådant rum, hvor vi tidligere havde et stort kontor.

Nu finder man hos os ægte kvalitetsgrej fra Hifi-Klubben.

Alle de gennemprøvede, testede og prisvindende mærkerne som har været i butikkerne hos Hifi-Klubben i mange år. Det er mærker som Denon, NAD (New Acoustic Dimensions), Dali, Argon Studio og B&W. På TV-siden er det LG, Philips, Samsung og Panasonic.

Thisted Elforretning har i forvejen et større samarbejde, som hovedmontør for Hifi-Klubben, ved indretning af showrooms i hele Europa.

Showroomet i Thisted er det første af sin art.

Der er releaseparty med saftig lys i højtalerne og krystalklart billede på TV-skærmene, når showroomet indvies fredag 15. november.

- Alle er velkomne. Der er øl i hanerne og tapas på bordet. siger Brian Harkjær.

Den tidligere radio-TV-mand gennem ni år, får ansvaret for det nye 50 kvadatmeter store showroom, hvor alle apparater er opstillet, som de ville være i en daglig stue.

- Så kig ind og hør noget god lyd, se de nyeste TV, og røre ved grejet, lyder det fra butikken på hjørnet ikke langt fra vandtårnet i Thisted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...