Der forventes 800 deltagere når motionsdagen skydes i gang ved Thyhallen på lørdag

THISTED: Motionsdagen En Forårsdag i Thy - for cykelryttere, løbere og gående, bliver med mange deltagere på lørdag.

Der forventes 800 deltagere til start ved Thyhallen - det er flere end i 2018, hvor 717 deltog på den populære motionsdag.

Men ikke kun forhåndstilmeldingen, er gået bedre end ved sidste udgave af motionsdagen, der i år er 6. april. Også set-uppet og indpakningen har fået et ordentligt nøk opad.

- Næsten 500 har forhåndstilmeldt sig. Hvilket er flere end nogensinde. Derfor er vi glade for i år, at kunne tilbyde et flottere målområde med proff-setup. Hvor løbere og cykelryttere er sikkerhedsmæssigt bedre adskilt. Hvor der bliver bedre betingelser for tilskuerne og ikke mindst en bedre eksponering af de mange sponsorer, som bakker utrolig flot op om dagen. Vi nu fremskaffet faste bander, der vil give opløbet et helt nyt og meget mere professionelt udseende, fortæller formand for En Forårsdag i Thy, Michael Nymann.

Også efter løbet, er det noget godt der venter deltagerne og alle andre i Thy, idet én af løbets storsponsorer, Thisted Forsikring, har bedt det lokale videofirma Streamfactory at optage en video fra dagen, blandt andet med flere droneoptagelser af deltagerne.

En Forårsdag i Thy er den største motionsbegivenhed i Thy.

Den tiltrækker rigtigt mange udefra. Og er med til at give Thy omtale og give klubberne bag et vigtigt tilskud til ungdomsarbejdet.

- Rigtigt mange hjælpere er i gang. Vi har 120 opgaver der skal løses, og har man lyst til at støtte den store begivenhed, så kan man stadig tilmelde sig. Men ellers har vi tre klubber med til at hjælpe med at skaffe hjælpere: Thisted FC, Thy Cykle Ring og Snedsted MTB-klub, siger formanden.

Der er til cykelryttere tre distancer.

Løbere kan også vælge tre distancer og dem der vil gå ”family-walk”, har to distancer til at røre benene på.

- Har man ikke allerede tilmeldt sig - så kom på dagen. Tag familien med - gør det til en tradition for alle, at være med til denne hyggelige dag. Man er også velkommen til at komme og kigge på, lyder det fra Michael Nymann.

En Forårsdag i Thy skydes i gang på lørdag formiddag med cykelrytterne på den lange tur på 105 km. derefter starter de gående, inden løberne sendes afsted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...