Hvorfor ikke lige prøve en sort eller hvid BMW, mens ens egen bil er på værksted

BRUND: Hos CG Autoteknik i Brund kommer der ofte store biler ind for service og reparation. Nogle af dem er de tyske importbiler, som CG Autoteknik selv har solgt eller leaset ud. Og når en bil skal på værkstedet, skal kunden have en erstatningsbil i perioden.

Derfor har bilforretningen og værkstedet i Brund nu fået et par luksus kundebiler, der passer til kundernes biler - en sort BMW X1 SUV fra 2019 og en hvid BMW 320 D også fra i år.

- Vi er nødt til at kunne tilbyde vore kunder en passende bil at køre i, mens deres egen er på værksted. Vi har bl.a. en del erhvervskunder. Dem synes jeg ikke vi kan være bekendt at tilbyde en minibil, siger indehaver af CG Autoteknik Christian Gravesen, og fortsætter:

- Men vi reparerer og servicerer jo alle slags biler, også mindre biler. Alle kunder får tilbudt at låne en af de to BMW’er. Det gør vi ikke forskel på, lyder det fra Christian Gravesen, der som forretningsmand også er fuldt bevidst om, at det er en god reklame for bilsalgs og leasingforretningen, at nogle af husets biler kommer ud til mange potentielle kunder.

For de to lånebiler kan naturligvis både købes og lånes.

Det er gratis at låne en af de to BMW’er, hvis ens bil er inde for skadesreparation - ellers er der et gebyr på lån af kundebil. Og skulle man ikke have mod på at låne en luksusbil - når minibilen er på værksted, så har CG Autoteknik også fire små lånebiler til kunderne.

Af Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...