Iospect er først i Thy med en FN 17-bæredygtighedsprofil, der er blevet til med hjælp fra Thybo & Co

Et samarbejde med Thybo & Co har givet Iospect i Thisted en ny, grøn profil og et værktøj til at følge egen indsats og reducere nogle af de negative konsekvenser, der er ved at drive en app-virksomhed.

Iospect er dermed først i Thy med en FN 17-bæredygtighedsprofil, lyder det i en pressemeddelelse fra Thybo & Co, der hjælper organisationer med at mindske klimaaftryk og miljøbelastning samt kommunikere resultaterne til omverden.

En FN 17-bæredygtighedsprofil er en oversigt, der viser, hvordan virksomheden arbejder med de 17 verdensmål i øjeblikket, og hvordan den vil forbedre sig fremadrettet.

I pressemeddelelsen fremgår det, at profilen er et værdifuldt dokument, der kan vises til kunder og offentlige indkøbere, som har en grøn indkøbspolitik. Profilen er et bevis for, at man er en seriøs samarbejdspartner, som tager sit globale ansvar alvorligt, lyder forklaringen videre.

Jan Høilund Christensen, direktør for Iospect, er glad for virksomhedens bæredygtighedsprofil.

- For os har dette været et super værktøj. Det har synliggjort flere af vores processer på en måde, vi ikke tidligere har haft i tankerne. Vi kan allerede nu mærke, at vores medarbejdere er stolte over, at vi som virksomhed tager ansvar, og at vi dermed også tager samfundsmæssigt ansvar som en IT-virksomhed med kunder og leverandører i Danmark og internationalt.

- Men det vildeste for mig som direktør er, at vi som virksomhed nu har et stærkt produkt og derved står endnu bedre i markedet fremadrettet, siger Jan Høilund Christensen i pressemeddelelsen.

Grøn strøm

Iospects mest populære app er Domuspect, som bruges i forbindelse med flyttesyn. I forbindelse med et flyttesyn tilbyder udlejeren via appen at tilmelde lejerne til et elforsyningsselskab, der som standard leverer grøn vindmøllestrøm.

Dermed får lejeren fremadrettet leveret strøm fra vedvarende energikilder. Ved et årligt gennemsnitligt forbrug hos 200 lejere på 2000 kwh. pr. lejemål svarer det til en besparelse i forhold til almindelig el på 94,4 ton CO2-ækv, fremgår det af pressemeddelelsen.

- Det er simpelthen en grøn genialitet, at grøn strøm automatisk vælges, når udlejeren i forbindelse med et flyttesyn tilmelder lejeren til elforsyningsselskabet, lyder det fra Bo Immersen fra Thybo & Co.

I alt tre virksomheder fra Thisted står bag samarbejdet, for Jonas Bauer fra det grafiske bureau Norsite har givet bæredygtighedsprofilen det grafiske udtryk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...