Pernille Andersen fra VIF Mors og Camilla Amtoft fra Nors BK blev hædret af Jysk Håndbold Forbunds Kreds 2

THY-MORS: På årsmødet i Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 2 i Roslev var der personlig hæder til to lokale ildsjæle. Pernille Andersen fra VIF Mors og Camilla Amtoft fra Nors BK blev således hædret med henholdsvis Charles Wadmanns Ungdomslederpokal og Frede Jensens Mindepokal.

Pernille Andersen fik prisen efter næsten 15 år som aktiv i VIF. Hun har både været træner og udvalgsformand i VIF, og da klubben for et år siden var udfordret med at få et U10 pigehold, lykkedes det med Pernilles indsats at få 20 piger til at møde op i den første sæson. Hun betegnes som et ”fyrtårn” i klubben, hvor alle unge som gamle kender hende. Pernille Andersen er også en af de store drivkræfter bag et samarbejde om et LykkeLiga hold på Mors.

Nors BKs Camilla Amtoft blev hædret, da hun samlet betegnes som en person, der betyder rigtig meget for klubben og dens forsatte eksistens på alle fronter. Hun har igennem en årrække været medlem af håndboldudvalget i Nors BK. Udover udvalgsarbejdet har Camilla Amtoft været træner i klubben, først som ung-træner og senere som træner for ungdomshold med ung-trænere som hjælpere. Hun er tovholder i forhold til ungdomsafdelingen herunder styring af Conventus og vejledning af øvrige trænere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...