Nyt dansk designmærke hos HL i Thisted

THISTED: Det er trendy, lavet af genbrug og gennemtænkt dansk i design og produktion.

HL i Thisted har netop fået LIND DNA i butikken. En stor shop-i-shoppen - en designbase er opstillet ved indgangen.

Her kan kunderne nu opleve helt nyt dansk design, som på kort tid er blevet super-populært.

- LIND DNA er simpelthen bare spændende nyt interiørdesign. Og da vi gerne vil give vore kunder nye oplevelser og gerne vise det nyeste i køkken og boligdesign, har vi taget en masse spændende ting ind fra LIND DNA, siger direktør Jan Hvam.

- Vi kunne godt have nøjes med et mindre udvalg, men vi synes at det bare er bedre at gå all-inn. For det er også godt for kunderne at se hele bredden af produkter fra det danske mærke, og ikke kun nogle få ting, lyder det fra Jan Hvam.

- Det er jo dansk design når det er bedst. Det er superflot, lavet for den stor dels vedkommende af genbrugsting, og så er det bare gennemtænkt god kvalitet, der er nem at have med at gøre, siger direktøren.

LIND DNA er lavet af restprodukter fra en stribe forskellige virksomheder. Mange produkter er lavet af kernelæder fra sko, møbler og taske produktion. Men også af træ og naturgummi. Derfor er designet gennemtænk med bæredygtighed for øje. Det er der kommet en bred vifte af high-end designprodukter ud af fra. Produkter som i videst mulig omfang er lavet hos danske leverandører i lokalområdet.

- Det er mange ting man kan få fra LIND DNA. Blandt andet deres ikoniske form Curve - den "runde trekant" - som går igen i mange af ting, fortæller Jan Hvam. Den kan ses i deres læderdækkeservietter Table-Mat. Men formen ses også en også i det smukke stentøj Stoneware og i træskærebrædder.

Alle tre designs fåes i mange farver og størrelser og LIND DNA er også lysestager, bakker, køkkenrulleholder, avisholder, borde, serveringsbakker, stole, magnetholdere, servietholdere og meget mere.

- Ja - det er bare udviklet til så mange spændende ting, at det bedste er at kigge forbi butikken og opleve det ved at have det i hånden og vi har gjort det rigtigt nemt for kunderne at blive inspireret, siger Jan Hvam.

- For med designet følger en lækker tyk bog, som giver nem inspiration med alle produkter vist i brug. Den kan man bladre i alt det man har lyst. Bare bogen i sig selv er en oplevelse.

LIND DNA er dansk ejet og udviklet af designeren Preben Lind og virksomheden blev kåret som den 3. hurtigst voksende virksomhed, såkaldt Gazelle, i 2017. Produkterne sælges nu i 40 lande.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...