RÆHR: Selv om han ikke er så kendt som sin bror Lars, så er Kristian Lilholt garanti for en god musikalsk koncertoplevelse.

I aften tirsdag 30. oktober kommer Kristian Lilholt sammen med sine faste spillemakkere Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen og giver koncert i Ræhr Kirke.

Trioen leverer ifølge deres hjemmeside "yderst hørværdige udgaver af både sangene og instrumentalmusikken. Kommunikation i øjenhøjde. Musik med højt til loftet."

Kristian Lilholt, som har skrevet en bunke sange og melodier, kan give en oplevelse, som man måske ikke havde forventet.

- Kristian Lilholt har skrevet mange af teksterne til Lars Lilholt sange. Men man kan sige, at han bare er en erfaren musiker med egen karriere. Og efter billetsalget at dømme, så har han mange følgere, fortæller Susanne Birkebo fra Hanstholm Husholdningsforening, som har arrangeret koncerten.

- Det bliver sange og instrumentale numre, som egner sig til kirkerummet. Jeg håber, at mange tager chancen for en rigtig god koncertoplevelse på en tirsdag aften. Selv om man ikke lige kender Kristian Lilholt, så er jeg sikker på der venter en oplevelse i Ræhr i aften, lyder det fra forkvinden for husholdningsforeningen, som for første gang arrangerer en kirkekoncert.

Der er allerede solgt godt med billetter, hvor der kun udbydes 150 stk, men der er stadig billetter at få i døren og de sælges fra 18.15.

Koncerten begynder klokken 19.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...