Leon Christiansenhar netop åbnet Leons Bilpleje i Ræhr

RÆHR: De seneste halvår har Leon Christiansen gået og gjort klar til åbningen af Leons Bilpleje i Ræhr.

Ejendommen, han havde overtaget skulle han lige renovere, og værkstedet skulle indrettes.

Men, troede den udlærte mekaniker, at han skulle få ro for kunderne mens indretningen skete, så måtte han tro om igen.

Straks fra starten begyndte kunderne at kigge interesseret ind. Og da skiltet med telefonnummeret kom op ud til den meget trafikere Thistedvej, gik det rigtigt stærkt.

- Jeg kunne slet ikke være med, lyder det fra bilplejeren fra Ræhr, der allerede har opbygget en god kundebase - ikke mindst hos virksomheder og leasingfirmaer.

Han tilbyder nemlig bilerne den store professionelle overhaling, så lak og interiør fremstår næsten som nyt. Ridser, småbuler og små rustskader fjernes. Der vandslibes så lakken får glansen igen og bilen rengøres med professionelt grej.

- Det bliver ikke kun en skønnere bil at sætte sig ind i. Det tilfører også bilen nogle flere leveår. For en bil der er fem år, og som man synes ser lidt slidt ud - den er jo stadig en rigtig god bil. Og er man lidt træt af den på grund af den ser lidt trist ud, så kan man blive glad for den som en ny bil, efter en overhaling. Allervigtigst sparer det værditab der altid er når man køber en anden bil, siger Leon Christensen, der hellere vil eje en fem år gammel bil end en af de nye billige biler.

- Jeg har ihvertfald opdaget, at der er et marked for vedligehold af biler - når det gælder lak og indvendig. Jeg arbejder nu får virksomheder der kan forlænge livet på deres flåde af varebiler, ved at give dem en overhaling. Det er jo dyrt at skifte biler ud - derfor er det vigtigt at få nogle flere år ud af dem. Bilerne er jo også reklame for virksomhederne og de kan virkeligt få et helt nyt rent og skinnende udtryk ved at give lak og folie en overhaling, siger Leon Christensen, der har fået ansat en medhjælper i formiddagstimerne.

Han har også hjulpet leasingselskaber med at shine biler op til salg efter leasingperioden.

Leon Christiansen har kærlighed til biler.

Det ses af at der holder både en Fiat 127 og en Datsun af ældre dato i sidebygning.

- For det er vigtigt at være glad for biler. At have lysten til at se rengøring og polering som en fornøjelse. Sådan har jeg det, og der er ikke nogen skønnere fornemmelse end at aflevere en bil, som kunden næsten ikke kan kende igen efter en god overhaling, lyder det fra bilplejeren fra Thistedvej 71 i Ræhr.

Han markerer at forretningen nu er helt færdig med en reception 21. februar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...