Torsdag var der kvalitetstid hos frisørsalonen Kvali:Tid

THISTED: Torsdag var der kvalitetstid på den lækre måde til den udsolgte kvindeaften hos frisørsalonen Kvali:Tid.

For anden gang blev billetterne revet væk, da de to indehavere inviterede til en ganske særlig aften i salonen, hvor det ikke kun handlede om lækkert hår, men også smukke negle, skøn musik, god mad, iskold rosevin, varme massagesten, effektiv fitness og skønhedsfremmende make-up.

Janni Drejer og Maria Paaske havde fået besøg af 30 kvinder, der var på jagt efter forkælelse, nye trends og en hyggelig aften med tøserne i byen.

Frisørsalon havde linet stole op. Stikket var sat i forstærkeren - der ventede en aften med fyldte goodiebags og første parkets udsyn til en total makeover.

Musikken stod den farverige og meget tatoverede duo ”Franciska” for - en fin buket af egne sange, fint fremført af to guitarspillende kvinder med udtryk.

Husets nye makeup serie Delilah blev præsenteret, blandt ved makeoveren af aftenens model. Der var fittness-fifs af fysioterapeut Mette Brix Kvols, TGI.

Ønskeneglene blev præsenteret af - ja Ønske Negle ved Trine Pedersen.

Hot Stone massage og par eller ”nærværsmassage” var Gitte Pilgaard Thomsen fra Klinik Pilgaard kommet for at præsentere.

Mad og dessert blev leveret af Den Gamle Slagter og Chokoladekurven.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...