Se billederne fra en vellykket aften

THISTED: Det handlede om at være lidt lækrere på de grå hverdage, da frisørsalonen Kvali:Tid inviterede 35 kvinder til en eftermiddag og aften med rosevin i glasset, veloplagte make-up og skønhedseksperter, kost og varme krøllejern.

Salonen i Vestergade afholdte endnu engang et arrangement, hvor det ikke kun handlede om lidt mere end den flotte frisure og billetterne var revet væk på en time.

- Vi har jo pladsen til at have en del gæster - og vi vil gerne afholde offentlige arrangementer - ikke kun for vore kunder. Som du kan se er det populært. I aften vil vi slå et slag for de skønhedstiltag man kan lave i hverdagen. En aften med masser af hygge og god mad, og ikke mindst gode tips til at blive lidt mere ”hverdagslækker”, fortalte indehaverne af den nye Thisted-salon: Maria Påske og Janni Drejer.

De to bød velkommen, og slog den hyggelige stemning an, og så overlod de ordet til nogle af de udstillere der var inviteret:

Butik Link fortalte om en ny make-up serie: Psysicians Formula, der er kommet i butikken.

Kostvejleder Dina Alminde vejede kvinderne i sidelokalet, Ønskenegle lavede manicure og viste lækre negle, Fjerhuset viste dekorationer, firmaet Davines demonstrerede hårprodukter, Thy Velvære fortalte om creme og spraytan, Vinspecialisten og Den Gamle slagter leverede godt til ganen.

Der var også demo af H. H. Simonsen krølle og fladjern.

Efter tre timer drog de mange kvinder hjem, fyldt med gode ideer til at blive lidt mere hverdagslækker.

Maria Påske og Janni Drejer har allerede to nye arrangementer på vej i Kvali:Tid - til foråret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...