Radiant Arcadia opleves på Kirsten Kjærs Museum i Langvad 8. marts

LANGVAD: Søndag 8. marts er det kvindernes kampdag. I den anledning kan kvindebandet Radiant Arcadia opleves på Kirsten Kjærs Museum i Langvad - som en slags optakt til kampdagen.

Bandet på syv medlemmer er netop hjemvendt fra en 12 dages turne i Indien, hvor der blev optrådt med Indiske musikere og otte orkestre fra forskelige verdensdele.

Koncerten som publikum kommer til at opleve, er vævet sammen som en kulturel collage og man får, ved en kort artist talk, et indblik i hvorlededes Radiant Acadia´s arbejder og håndterer de kulturelle forskeligheder .

Radiant Arcadia er , som den selv udtrykker det: ”ambassadører for tværkulturelt samarbejde inden for musikkens verden”.

Radiant Arcadia har eksistreret siden 2011 og er samlet af ildsjælen Annette Bellaoui/Missing Voices. De øvrige medlemmer er: Emil Eggert Scherrebeck Information, CPH World Music Festival Set up: Channe Nussbaum, Sang - Karen Jørgensen Sang, - Sarah Yaseen sang/daf Salam Susu Yamour Orientalsk harpe og sang, Anne Eltard Violin, Anja Præst Mikkelsen basklarinet og Maren Halberg Larsen harmonika.

Syv stærke personligheder der leverer en vifte af musikalske genrer; fra syriske hymner til vestjysk hopsa, klezmer, opera og sufisang - en fusionering af folkemusik traditioner fra flere verdensdele.

Koncerten er 8. marts kl. 19.30

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...