Thisted nye frisørsalon med "tid til dig" Kvali:Tid slog i lørdags dørene op. Officielt åbner salonen først rigtigt tirsdag 23. oktober. Men de to indehavere Janni Drejer og Maria Paaske havde valgt at vise deres nye salon frem i lørdags. Det var der mange der tog imod, og lykønskninger og gaver væltede ind.

Det var tydeligt for de to frisører, at de efter flere hårde arbejdsuger glædede sig til at vise deres nye afslappede nyindrettede salon frem.

Kvali:Tid vil, som navnet fortæller, vil gerne være en anderledes salon med god tid til kunden, børnene og hyggen. Det handler naturligvis om flot hår, men også om at give kunden lidt ekstra - når han eller hun er på besøg.

Budskabet er endda skåret ud i alle bordene og disken i den nye salon. Salonen er indrettet smagfuldt i en tidligere lagerbygning på adressen Vestergade 80 E. Her er der to veje indtil og rigeligt med P-pladser ved døren.

Ved receptionen var den nye stil slået an med pop-corn-maskine og snolder til børnene. Disken var bygget med en stor tavle, som børnene må bruge til at tegne på.

Der lå særlige "menu-kort" ved alle de steder hvor håret skal ordnes. Her kan kunden bestille en stribe lækkerier, mens der arbejdes med krøllerne: flere former for frisklavet kaffe, the, chokolade og frugt.

Til børnekunderne tilbydes blandt andet saftevand, isvand, hyldeblomstsaft, rosiner og snolder. Alt er inkluderet i prisen.

Som der står på menukortet: "jeg kan modstå alt - undtaget fristelsen".

Tirsdag 8.30 slår Kvali:Tid så dørene op for de første kunder. Og kalenderen er helt fuld på åbningsdagen.

Her nogle billeder fra åbningsreceptionen hos Kvali:Tid.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...