Hurups gågade fyldt med kunst og musik

HURUP: Vejret viste sig fra sin bedste side, da kunsthåndværkerne fredag holdt deres indtog i Hurup.

Det er Thy Detailforums ”Vi elsker Thy” kampagne, der havde tegnet og tilrettelagt dagen, hvor 28 kunsthåndværkere havde taget plads t teltene i gågaden for at vise deres værker frem.

Dagen blev indviet af Thisted Kommunes borgmester Ulla Vestergaard (S), der bød velkommen omgivet af børn fra Hurups skolefritidsordning.

- I dag handler ”Vi elsker Thy” om kunst, håndværk og musik i Thy, hvor Thy står stærkt både lokalt og nationalt - og vi bør være stolte af det, vi har i Thy - både det, der har været her i mange år, det nye og det, der ligger ligger langt ud i fremtiden, sagde Ulla Vestergaard blandt andet.

Hun nævnte samarbejdet med Statens Museum for Kunst i Doverodde som et eksempel på, at Thy ikke er bange for at tænke de store tanker.

Efter borgmesterens tale blev vinderen af Hurup Handelsstandsforenings loyalitetskampagne fundet.

Ulla Vestergaard udtrak Annette Boie fra Hurup, der nu kan glæde sig over at måtte bruge 10.000 kroner i enten XL Byg, Hurup Cykel- og Knallertcenter eller i Sportigan.

Børnene fra SFO’en sang herefter Albertes sang ”Lyse Nætter”, som de havde indøvet med hjælp fra Thy Sangskoles leder Mette Damiri.

Herefter var kunsthåndværkermarkedet i gang.

Lions klubben serverede pølser og Thy-øl og Mejerigaarden sponserede gratis smagsprøver på deres økologiske flødeis.

Og dem, der var til det søde, kunne erhverve sig frisklavede pandekager.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...