Thy Detailforums andet arrangement i ”Vi elsker Thy”-rækken finder sted i Hurup på fredag

HURUP: Der var sort af mennesker, da Thy Detailforum, bedre kendt som Vi Elsker Thy, afviklede ”Smag på Thy” på Store Torv i Thisted, og nu er man i samarbejde med Hurup Handelsstandsforening klar til at gentage succesen i Hurup.

Det sker fredag eftermiddag 5. juli, hvor Bredgade i Hurup vil være fyldt med kunstnere og kunsthåndværkere fra hele Thy.

Samtidigt bliver der masser af spændende aktiviteter dagen igennem.

- Vi samler hele kunstnere og kunsthåndværkere fra hele Thy, og krydrer programmet med god musik i Gågaden i Hurup. Sidste år var der masser af mennesker, og det håber vi også kommer i år, siger Handelsstandschef Michael Vendelbo, Thy Detailforum.

Flere end 20 kunstnere og kunsthåndværkere har foreløbigt meldt deres ankomst til Hurup.

- Det bliver et spændende mix af kunstnere og kunsthåndværkere, der udstiller færdige værker eller produkter ligesom der vil være nogle, der vil vise, hvordan de arbejder med deres kunst eller kunsthåndværk, fortæller Michael Vendelbo.

Det bliver Borgmester Ulla Vestergaard (S), der åbner dagen med en tale lige som medlemmerne af Hurup Handelsforening har lagt i selen med gode tilbud og aktiviteter i byens forretninger dagen igennem.

- Hurup Slagter griller dagen igennem, Vestjyllands Politi kigger forbi med deres mobile politistation, konditor torvet bliver åbnet med balloner og fest og så er der musik med MD Duo, Æ Holm og Ronni Per, fortæller Michael Vendelbo.

Han glæder sig over den gode opbakning til arrangementet.

- Arrangementet i Hurup er det andet ud af tre under titlen ”Vi Elsker Thy”, hvor vi laver større samlende aktiviteter i Thisted, Hanstholm og Hurup. Vi så en helt fantastisk opbakning fra alle dele af Thy til ”Smag på Thy” i Thisted, og vi ser det samme ske i Hurup, hvor ikke mindst handelsstandsforeningen bakker massivt op og er med til at vise, at står vi sammen i Thy, kan vi sammen skabe nogle gode resultater, slår Michael Vendelbo fast.

Udover indvielsen vil borgmesteren også trække den første vinder i Handelsstandsforeningens kuponkonkurrence. Gevinsten er 10.000 kroner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...