Skolevenner åbner for salg af nytårskrudt på den gamle Q8 tankstation i Hanstholm

HANSTHOLM: De har kendt hinanden siden folkeskolen, og de elsker begge nytårsfyrværkeri.

For to år siden begyndte de at forhandle fyrværkeri. Det er gået rimeligt godt. Nu har de to 22-årige gamle skole- og håndboldkammerater Christian Kortegaard Jensen, Sennels, og Frederik Madsen fra Østerild besluttet at åbne endnu et krudtsalgssted. Det er i Hanstholm på den gamle Q8 tankstation.

De to har solgt fyrværkeri de seneste to år i Østerild. Først var det fra Frederiks forældres hus. Men pladsen blev for trang. I stedet fik de to en aftale med købmanden, hvor de kunne stille en container.

Nu giver de den endnu et nøk opad med containersalg både i Østerild og i Hanstholm,og med et større udvalg af batterier, raketter og børnepakker.

- Vi synes, der mangler et sted nord for Thisted, hvor folk kan købe kvalitetsfyrværkeri og opleve et stort udvalg. Og da vi fik en mulighed for at benytte Q8, hvor der er butik og sikker plads til lagercontaineren, å slog vi til, fortæller Frederik Madsen, der kommer til at stå bag disken i den tidligere servicestationsbutik i Hanstholm, mens Christian Kortegaard Jensen skal passe salget i Østerild.

De to krudtgutter vil udelukkende sælge fyrværkeri fra Fyrværkerieksperten i Thisted.

- Det bliver af mærket Royal Fireworks, som er godkendt kvalitetskrudt, og som vi kan stå inde for. Vi har selv testet alt det, vi sælger til folk, siger Christian Kortegaard Jensen og fortsætter:

- Vi vil gerne være stedet, hvor man køber til hele familien. Derfor har vi fyrværkeri fra knaldperler og børnepakker til det helt store batteri med to kilo rent krudt og en masse der imellem.

Frederik og Christians fyrværkerisalg i Hanstholm og i Østerild løber fra 27. til 31. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...