Frem til og med 2. november viser Hanstholm Kunstforening årets sidste udstilling med fire kunstnere fra Vendsyssel, Thy og Thyborøn

HANSTHOLM: Frem til og med søndag 3. november kan man i Hanstholm Kunstbygning på Roshagevej - på toppen med udsigt over havnen - opleve Hanstholm Kunstforenings sidste udstilling for i år. Der er åbent hver lørdag og søndag eftermiddag.

Den har titlen ”At navigere i kosmos’ nøgne naturlighed”, og der er fire udstillere, fortæller Hanne Nordentoft fra bestyrelsen, nemlig Berit Bülow Bundgaard og Sussi Nielsen, begge Saltum, Kim Andersen, Ræhr, og Cristina Christensen, Thyborøn:

- Det er fire helt forskellige udtryksformer, men de supplerer hinanden og spiller godt sammen, siger Hanne Nordentoft, der videre fortæller, at titlen er en ordleg med de forskellige billeder. For der var ikke sat et tema for denne udstilling:

- Hver eneste gang jeg laver en udstilling, stiller jeg mig selv spørgsmålet: Hvad er det kunst kan? Og i min tid som kuratrix i Hanstholm Kunstbygning har jeg oplevet at det, kunst kan, er at frigøre, genoplive, give duft af evigheden, trøste, ryste sjælen, bringe videre, få sjæle sammen og forstørre det almene op over det banale, siger hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...