1. februar kan de to ejere byde kunderne velkommen i helt nye lokaler

THISTED: Hos tøj og livsstilsbutikken Korsbæk er de to indehavere Laila Korsbæk og Ulla Dornhoff glade.

For 1. februar kan de to byde kunderne velkommen i helt nye lokaler - ikke langt fra den nuværende placering i Frederiksgade i Thisted.

Flere kvadratmeter, højere til loft og en attraktiv placering som hjørnebutik med store udstillingsvinduer, vil give Korsbæk et boost og præsentere varerne bedre, samt give mere plads til kunderne.

Det er den store butik på hjørnet lige overfor Korsbæk, der tidligere var ”Spotkids”, som nu bliver Korsbæk.

En flytning på kun 50 meter fra dør til dør. Men en flytning der markerer en helt ”ny” butik.

- Vi får en fjerdedel mere plads. Den større butik vil betyde en mere luftig og lys Korsbæk - med bedre plads til at vise vore varer, og nu også med bedre plads og hygge til kunderne, lyder det fra de to kvinder , som har haft travlt med at indrette og få flytningen på plads.

- Det bliver stadig Korsbæk som kunderne kender den - med et par nye tøj og skomærker. Men ellers er indholdet som den er kendt og samme gode service.

- Vi bliver boende i Frederiksgade, som er en lille lækker forretningsgade.

Vi vil gerne overraske kunderne lidt mere i den nye butik, lyder det hemmelighedsfuldt fra de to tøj og livsstilskvinder, som ikke vil afsløre endnu - hvad de har i støbeskeen. Men et initiativ med frisk kaffe til kunderne i butikken er da et af tiltagene.

- Men det kan kunderne selv opleve, når vi åbner den første 1. februar, hvor vi tilbyder champagne, kransekage, vin, øl og chokolade i vore nye omgivelser.

Med flytningen til nye lokaler, har de to indehavere, et håb om yderligere at styrke Korsbæk som et spændende sted for kunderne.

- Vi gør det ikke for omsætningens skyld. Vi kommer bare til at bo meget bedre. Men skulle omsætningen stige, så gør det da ikke noget.

Uanset er Korsbæk en rigtig lille god butik, siger Laila Korsbæk og Ulla Dornhoff.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...