Laila Korsbæk har besluttet at stoppe som medindehaver af Korsbæk i Frederiksgade

THISTED: Laila Korsbæk har besluttet at stoppe som medindehaver af Korsbæk i Frederiksgade.

Hun har nu solgt sin halvpartpart til Kirsten Rokkedal med virkning fra 1. januar. Ulla Dornhoff, der købte sig ind i livsstils- og tøjbutikken for to år siden, fortsætter.

- Tiden er kommet for mig til noget andet i mit liv. Jeg er fyldt 50 og jeg har haft otte fantastisk år i Korsbæk, fortæller Laila Korsbæk, der åbnede Korsbæk på den anden side af gaden, da hun overtog forretningen Milla.

- Jeg begyndte at bygge mere end livsstilsbutik op, end kun en forretning der solgte modetøj. Det viste sig at være en rigtig god ide at tage keramik, tasker, krydderier, brugskunst, smykker og meget mere ind i forretningen for den moderigtige kvinde, siger Laila Korsbæk, og fortsætter:

- Der er sket så meget omkring mig, som har fået mig til at tænke over hvad jeg selv skal i fremtiden. Så mange ting er sket som har fået mig til at overveje mit liv. Jeg vil bruge mere tid med min datter Elisabeth og barnebarnet Valdemar, som bor i Odense. Og da jeg samtidigt har en del ejendomme som skal administreres, både egne og en del som ejes af Valter (kæreste), så er tiden nu til, at det også bliver det skal jeg bruge en del tid på.

- Det er ejendomme fra Skagen til Malaga, fortæller Laila Korsbæk.

- Skagen, Aalborg, Hanstholm, København, og seneste tre nybyggede lejligheder i Malaga. Så der er rigtig meget papirarbejde og administration der skal holdes styr på. Så jeg er kommet til den beslutning nu, hvor en rigtig god køber har henvendt sig, til at slippe Korsbæk. Kirsten Rokkedal og jeg selv står for nogenlunde det samme. Hun er den rette pige til at overtage min part og være med til at føre Korsbæk videre sammen med Ulla. Og at de to vil beholde og drive butikken videre under navnet Korsbæk, gør mig kun stolt, lyder det fra Laila Korsbæk, der oprindeligt er udlært som helt ung i Skonyt i Hanstholm.

Senere har hun i en årrække været med i driften af servicestation i Hanstholm og senere også arbejdet i tøjbutik i Hanstholm.

Den delvise forretningsoverdragelse af Korsbæk fejres med champagne og kransekage den 31. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...