Reklamebureauets Aalborg-afdeling får adressen Østre Allé 102

THISTED: Kundekartotek hos reklamebureauet Kong Gulerod vokser - i Thy, men også udenfor.

Derfor har bureauet i Thy Husets besluttet at etablere kontor i Aalborg.

- Det gør vi bl.a. fordi, det er vigtigt for os at være tæt på vores kunder. Flere kunder i Aalborg området har efterspurgt vores Thy’ske arbejdstilgang. Men på grund af afstanden, har vi ikke kunnet give dem den samme gode service som vores lokale kunder i Thy og på Mors. Det laver vi nu om på med en styrket tilstedeværelse i Aalborg, lyder det fra reklamebureauet i Thisted.

Kong Gulerod har nu fået plads i det nyåbnede kontorfællesskab BOXIT Flexoffice, centralt på hjørnet af Østre Allé og Sønderbro.

Den nye Aalborg afdeling giver muligheden for at blive endnu klogere på markedet i det Aalborg-området, samt høre om andre virksomheders erfaringer.

Sidste år flyttede Kong Gulerod fra Thisted midtby til Thy Husets kontorfællesskab.

Heraf har reklamefolkene lært om de store fordele ved at bo sammen med andre virksomheder, både socialt, erfarings- og erhvervsmæssigt, og her ser bureauet flere spændende muligheder i BOXIT Flexoffice.

Det lyder dog også:

- Vores ”royale gemakker” i Thy Huset vil fortsat være vores hovedsæde, da Thy og Mors er vores primære område. Men med kontoret i Aalborg får vi et ekstra ben at stå på.

Kong Gulerods Aalborg-afdeling får adressen Østre Allé 102.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...