Midt i en coronatid - Walter Trout bor for tiden i Vorupør, og det gjorde, at en gammel drøm kunne realiseres

THISTED: Lørdag aften 17. oktober venter der publikum en musikoplevelse i Thy ud over det sædvanlige. Det er på kort lykkedes at stable en koncert med en en af de allerdygtigste bluesguitarister, amerikanske Walter Trout, på benene i Thisted Musikteater. Det kommer oven i købet til at ske i en unikt samspil med et af de bedste rockbands i Thy, Blindstone. Walter Trout har spillet på de allerstørste scener og festivaler for op til 60.000 fans. Men den lokale koncert bliver på grund af coronasituationen med plads til kun ca. 150 gæster.

Der forventes at blive rift om billetterne til koncerten i Thisted, fortæller formand Chris Poulsen, der straks var med på at gribe den unikke mulighed for at få Walter Trout og Blindstone bragt sammen.

Walter Trout, der er gift med Marie, som oprindelig er fra Thisted, bor for tiden i Vorupør og har ikke spillet for et live publikum i et halvt år. Det fik to fans af Walter Trout og Blindstone, fotojournalist Ole Iversen og tidligere turistchef Ole Riis på banen. De to har haft en drøm gennem flere år om at få Walter Trout til at spillei Thy, hans anden hjemmebane. Nu sker det så på en baggrund, som ingen havde kunnet forestille sig. Coronasituationen har fået Walter Trout til at slå sig ned i Vorupør, efter at hans turneer i Australien, USA og i Europa blev aflyst på stribe, og smittetrykket i Californien, hvor parret bor til hverdag, var kommet ud af kontrol.

Nu er guitaristen så klar til at fyre et brag af en koncert af på scenen i Thisted sammen med Blindstone. De skal nu i gang med at øve. Hvad der skal spilles 17. oktober i Thisted Musikteater, ved ingen endnu. Det aftales i øvelokalet. Det eneste, der er helt sikkert, er, at der bliver rigeligt med spade og en solid dosis rock’n’roll til publikum.

Walter Trout har indspillet 29 soloalbummer gennem mere end 30 år, hvoraf den seneste, ”Ordinary Madness”, der netop er sendt på gaden, har fået en stormende modtagelse,

Billetsalget til ”Walter Trout featuring Blindstone” starter tirsdag 15. september kl. 10.00 på billetten.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...