27. oktober optræder Ida Corr med sit akustiske band

SJØRRING: Selv om hun er et kendt ansigt fra TV, så er hun også kendt for at have en af Danmarks smukkeste sangstemmer.

27. oktober besøger Ida Corr med sit akustiske band Sjørring Kirke på sin kirketurne, med fuldt udsolgte arrangementer.

Det er første gang at Sjørring Kirke arrangerer et større populært musikarrangement.

- Vi glæder os til at vise mange glade mennesker, at kirkerummet i Sjørring Kirke, kan bruges til andet end gudstjenester. Her kunne vi ikke finde en smukkere stemme end Ida Corrs til at illustrerede det med, siger Karin Fenger Madsen, medlem af menighedsrådet.

- Det er et ønske fra det nye menighedsråd, at lave arrangementer, der kan styrke sammenholdet i Sjørring og gøre kirken mere synlig. Derfor sagde vi straks ja, da vi fik et rigtigt godt navn på særdeles gode betingelser. Det bliver helt sikkert en kæmpe oplevelse at være i kirken den aften sammen med Ida Corr og en masse mennesker. Det er jo helt mørkt på det tidspunkt, og derfor vil vi prøve at skabe en særlig stemning, blandt andet med levende lys, siger Karin Fenger, der håber at koncerten bliver udsolgt.

For så kunne det måske gentages med et større arrangement i kirken, lyder det.

Ifølge omtalen af koncerten vil Ida Corr vise nye sider af sig selv, når hun kommer med sit nye akustiske live-setup.

Hendes største popsange, samt et par stykker fra Toppen af Poppen, vil blive om arrangeret og fortolket med kun klaver, guitar, perkussion samt vokal og kor.

Koncerten bliver leveret med små anekdoter imellem sangene og interaktion med publikum - det kan godt blive festligt selvom det er siddende koncerter, lyder det.

Ida Corr i Sjørring Kirke er 27. oktober.

Der er 230 billetter til salg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...