Slagteren på Møllevej i Thisted har leveret medarbejderjulegaver til 12 firmaer

THISTED: Hos Slagteren på Møllevej er man glad for, at virksomheder har tænkt på deres ansatte på en helt ny måde til denne jul. Det bliver ikke kun Kay Bojesen-figurer og Georg Jensen-lysestager, som medarbejderne får i julegave. I år er der nemlig også slagtervarer under juletræet.

- Budskabet om at handle lokalt og støtte butikkerne har flere virksomheder virkeligt taget til sig, og det er vi rigtig glade for i vores forretning. For det betyder rigtig meget for os, at vi har fået lov at levere alternative personalegaver til 12 firmaer i år, fortæller Charles Knudsen og fortsætter:

- Det er blevet til 220 gaver - værdi op til 700 kr. pr. styk. En god omsætning for os, hvor vi tydeligt mærker, at kunderne køber mindre kød, når nu julesammenkomsterne bliver med færre deltagere i år. Vi har lavet gavekurvene i en størrelse og sammensætning, præcis som kunden ønsker. Det er typisk forskellige slags spegepølser, sild, pålæg, leverpostej, røgvarer - altsammen hjemmelavet. Men det kan også være stege og andre kødvarer. Det er bare en god måde at handle lokalt på, og for os betyder det bare rigtigt meget, siger slagteren, der har måttet rive alle bestillinger på julefrokoster ud af huset, i stykker.

- Til gengæld har vi fået rigtigt ekstra mange ordrer på julepakker til familierne juleaften. Fra store pakker på slagtervarer for over 2000 kr. til mindre pakker, der kun består af en and og en flæskesteg. Alle bestillinger pakkes og gøres klar. Noget, der har været en stor hjælp for os i den travle juletid, at kunne gøre ordrerne klar til afhentning 22. og 23. december.

Folk har virkeligt taget det til sig - at bestille og afhente. Man kan få det sat udenfor døren, hvis man gerne vil undgå at komme for tæt på andre, og man kan vælge at pakken leveret til døren, fortæller Charles Knudsen.

- Det har været et træls år for os alle. Vi klarer os. Men vi skal huske, at der er mange andre, både familier og virksomheder, der har det sværere. Dem skal vi tænke på i julen, siger slagteren på Møllevej, der har fået opsat et telt foran butikken, så kunderne kan stå i tørvejr, hvis køen skulle blive for lang i denne coronatid.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...