Louise Olesen er i gang med sin fagprøve som butiksassistent

HANSTHOLM: Nu er chancen - hvis man godt kunne tænke sig at skære ned på kødet og prøve en aftensmad uden kød.

Hos Spar på Hanstholm havn har elev Louise Olesen gjort det rigtigt nemt for familierne hele denne uge med sin fagprøve og udstilling i butikken.

- Jeg opfordrer da alle til at prøve at prøve kødfrie dage. De produkter som vi har i køledisken som blandt andet plantefars - ja de smager faktisk godt, siger Louise Olesen, der som sin fagprøve har lavet en udstilling med madplan i denne uge, med to kødfrie dage.

Tirsdag er der lasagne og torsdag er der pitabrød med falafel på dagsplanen - begge kødfri.

De øvrige dage er der normale retter på menuen, som frit kan hentes på Spars Facebook-side, eller kan snuppes i papirform i farten, når man handler ind i Louises udstilling, som udskiftes hver dag.

- Det er spændende at få lov at lave denne udfordring - at hjælpe kunderne til at prøve noget nyt. Samtidigt har jeg i mine retter slået et slag for at bruge mest muligt økologisk, siger Louise Olesen, der hele ugen står klar med gode råd og hun håber at mange har lyst til at benytte sig af hendes tilbud.

- Hvorfor ikke prøve det, siger hun, der selv er blevet meget positiv overfor plantebaserede varer efter at have prøvet plantefars i lasagne.

Alle kunderne kan deltage i Louises maduge og finde inspiration og vinde gavekurv på Spars Facebook-side. Eller kigge ned i butikken og blive inspireret til spændende aftensmad.

Louise Olesen er udlært efter sommer som butiksassistent.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...