Møde- og kursusstedet Sostrup Slot & Kloster udbyder nu en anderledes start på juleaktiviteterne

KLITMØLLER: Klitmøller Gospelkor spiller i kirker og forsamlingshuse. Nu er koret netop blevet inviteret til det 400 år gamle Sostrup Slot & Kloster på Djursland for at øve og give koncert. En invitation, der kom via Carsten B. Jakobsen, gennem flere år direktør for Vigsø Bugt Feriecenter, som i dag er slotsbestyrer på slottet - et kulturelt møde- og kursussted. Her kom bestyreren til at tænke på koret fra Klitmøller, som det helt rigtige navn til en julekoncert i slottets kirke. Der skulle noget nyt og anderledes til at starte julemåneden og julemarkedet.

Carsten B. Jakobsen tog kontakt til koret og tilbød en øveweekend på Sostrup Slot & Kloster mod, at der kunne laves en fornuftig aftale om en adventskoncert i slotskirken under titlen ”Maria Hjerte Kirke & Kloster”.

Den idé var koret med på, og Klitmøller Gospelkor nu skal give koncert i Sostrup Slots kirke søndag eftermiddag 1. december:

- Vi har ofte gospelsangere i forbindelse med virksomhedskonferencer, hvor et firma ønsker en gospelworkshop for medarbejderne, men en hel koncert med offentlig adgang har vi aldrig prøvet, fortæller Carsten B. Jakobsen, der glæder sig rigtig meget til at tage imod koret - her i december og senere, når koret skal på en weekend for at øve i slotskirken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...