KLITMØLLER: I weekenden festede Klitmøller for 15. gang til Surfjoint. To dages med surf-relaterede aktiviteter, god mad, live musik, dj og ikke mindst et brag af en fest i og omkring ”cirkusteltet” på Trøjborgvej.

I år deltog omkring 600 til de voksnes fest om lørdagen og 200 til børnenes om fredagen.

- Surfjoint er en slags festival, hvor surfermiljøet inviterer alle i området til at feste med. Vi kan i miljøet godt være lidt lukket om os selv. Surfjoint er derfor tænkt som en event, hvor dem der ikke surfer, kan mødes med surferne. Et slags åbent hus til miljøet og den fælles fest, fortæller formand Stian Eide fra Surfklubben NASA, som alle årene har stået for arrangementet.

- Surfjoint er vokset og blevet en begivenhed som Klitmøller bare glæder sig til. Opbakningen er i top, og jeg synes, at ideen med, at vi alle mødes, uanset om vi surfer eller, ej er lykkedes, lyder det fra Stian Eide.

Et større program var i år igen stablet på benene med børneprogrammet fredag. Her kunne børnene hygge sig på festpladsen og bl.a. lave cirkusaktiviteter med artisterne fra Cirkus Aroma. Senere var der naturligvis forestilling med det hyggelige cirkus.

Da Surfjoint jo meget er en fest med live musik, var der naturligvis også en danse-hoppe-syng med koncert for børnene med gruppen RayRay.

Uden for kunne børnene prøve - ikke en rodeotyr, men én, der lignede, bare med - et surfbrædt.

Om lørdagen kunne de 600 gæster på festpladsen nyde god live musik fra den awardvindende danske sangerinde Mariyah. Derudover bød programmet på live musik med Madsen Jam, DJ Souljah, The Skavengers og DJ Simon Jul.

Udover et program på festpladsen var der også aktiviteter og ”hang-out” med fadøl ved Hummerhuset. For alle var der gratis surfskole hele weekenden.

Af Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...