Frisør Dorthe Olesen fra Sundby bygger drømmehus på Nørregaardsvej - flytter ind til nytår

SUNDBY: Siden 1. oktober har indehaver af Klippestuen i Sundby Dorthe Olesen benyttet lokaler på Vestergården til sin salon.

Huset på Møgelvej 169, hvor salonen før holdt til, blev solgt hurtigere end forventet. Derfor måtte en hus-løsning hurtigt findes, både for salon og privat.

Men det er kun midlertidigt, at Dorthe Olsen og Kaj holder til i det tidligere plejehjem.

Til nytår regner parret med at de kan flytte ind i det nye drømmehus, som de er ved at få bygget på Nørregaardsvej i Sundby. Her flytter også Klippestuen ind og etableres i et 14 kvadratmeter rum.

- Ja det har været en noget usædvanlig situation. Men vi havde i flere år ønsket at sælge vores hus og bygge nyt. Og det gik da godt nok hurtigt at sælge tilbage i maj, fortæller Dorthe Olesen og fortsætter:

- Kun 13 dage var huset til salg, før en køber meldte sig. Så slog vi selvfølgelig til, og måtte så flytte ind på Vestergården indtil vores hus tid færdig. Hvilket egentlig gik ganske nemt og gnidningsfrit. En udmærket løsning. Vi har begge været glade for at bo i Vestergården, og kunderne har kunnet finde salonen.

- Og så glæder det mig ekstra at det er et ungt par med to børn, der er flyttet ind i vores hus, lyder det fra frisøren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...