Frisør Nanna Klittenberg står klar med nyindrettet salon på Kællingdal 5 i Hamborg

HAMBORG: Klippestedet Thy er navnet på en helt ny salon, der åbner mandag 3. december.

På adressen Kællingdal 5 i Hamborg ved Hanstholm, slår Nanna Klittenberg dørene op til en helt nyindrettet salon.

Alt er lavet i sort og hvidt, men med drivtømmer, som et dekorativt element til at understrege, at natur og ikke mindst hav, er lige udenfor vinduerne.

- Indretningen og stedet er lige mig. Det skal være hyggeligt og hjemligt. Det må gerne være en oplevelse at være en tur forbi Klippestedet Thy, siger frisøren og makeupartisten Nanna Klittenberg, der glæder sig over at få lov at starte en frisk ny trendy salon op i Hanstholm, hvor hun kommer fra.

Hun er udlært hos Zoom By Zoom i Thisted, og har arbejdet der siden, hun blev færdig i 2015.

- Et sted hvor jeg har lært meget - ikke mindst teknik og service. For netop service og lækkert hår er det jeg sætter rigtigt højt for min salon, siger Nanna Klittenberg, og fortsætter:

- Det tager jeg med til Hanstholm og håber at jeg kan tilføre noget friskt i forhold til hårmode i Hanstholm. For Hanstholm er mit sted, lyder det fra frisøren, der ikke er bange for at sige, at hun synes hun er god til den opgave der venter.

- Jeg har altid ønsket at blive min egen chef. Nu skal det være. Når man besøger Klippestedet Thy, så er der øl eller vin i glasset. For sådan skal det være i salon nu om dage, siger Nanna Klittenberg - servicen skal være i top.

Nanna Klittenberg har netop færdiggjort en uddannelse som makeupartist, og dermed så er muligheden for at få lagt en perfekt makeup, også nu.

Åbningstiderne til den nye salon, kan man se via husets bookingsystem.

Åbningsdagene er mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Lørdag er efter aftale.

Åbningen af Klippestedet Thy markeres med en reception lørdag 1. december fra kl. 12.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...