Torsdag eftermiddag blev de indkørte 34.509,60 kr. afleveret

THISTED: Lene Kold og Klaus Madsen elsker at cykle og har gjort det over 20 år.

Denne sommer ville de for anden gang cykle til Paris, og besluttede, at der ikke kun skulle trampes i pedalerne for egen fornøjelse. Men at de denne gang ville prøve at samle sponsorer for at give et bidrag til Stafet for Livet.

Det lykkedes over al forventning.

- Vi havde troet på 10.000 i bedste fald 15.000. Men vi endte på 34.509,60 kr. Folk støttede os så flot. Rigtig mange bakkede op om vores lille projekt, og da vi kunne se at der var mange der ville give et beløb - gik der sport i det for os, fortæller Lene Kold og fortsætter:

- Vi oprettede en konto i Sparekassen Thy og kontoen voksede. Vi besluttede tidligt inden cykelturen, at vi ville støtte ”Bentes Ugler” - som gik med 63 deltagere til Stafet for Livet. Jeg kender Bente Brogaard, der selv er kræftramt, rigtig godt og jeg har selv gået tre gange. Derfor skulle det være hendes gruppe til Stafet for Livet som vi støttede med vores lille projekt, lyder det fra Lene Kold.

Selv om ægteparret Lene Kold (67 år) og Klaus Madsen (68 år) cyklede som de har gjort så mange gange før. Så gjorde turen for ”Bentes Ugler” denne tur til noget særligt.

- Det motiverede os bare så meget de 15 dage vi cyklede. Især når vejret var dårligt på de 1500 km. Men så tænkte vi på Bente og hendes ugler, og det gav os næsten noget psykologisk medvind, fortæller ægteparret fra Thisted.

Parret havde også gjort rigtigt meget inden for at gøre opmærksom på turen for Pariser-turen for ”Bentes Ugler”.

Klaus Madsen havde flere gange stået på Store Torv, med cykel og roll-up banner og synliggjort parrets projekt.

- Jeg tror ikke der er mange forbipasserende der ikke opdagede os og fik en folder med hjem. Vi var også i radio og aviser og benyttede Facebook flittigt, fortæller Klaus Madsen og fortsætter:

- Det betød at vi modtog mange mails med folk der ville støtte os.

Det tilsagn fulgte vi så op på da vi havde gennemført turen. Og alle har betalt efterfølgende. Det er rigtig flot, lyder det fra den tidligere fotograf hos Thisted Dagblad - nu cykelglade pensionist Klaus Madsen.

Torsdag eftermiddag blev de indkørte 34.509,60 kr. afleveret til Stafet for Livets formand Leif Brogaard og kasserer Christina Kromann, samt Bente Brogaard (Bentes Ugler).

Vil man læse mere om turen og se en bunke flotte billeder, så er det på thymadsen.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...