Simon Lindgaard Johansen har inviteret stylisten Dennis Knudsen til Føtex i aften

THISTED: Stylisten og skønhedseksperten Dennis Knudsen, stylingshow, parfume og musik er blandt andet på plakaten til kundeaftenen i aften i Føtex.

Simon Lindgaard Johansen er elev, i blandt andet parfumeafdelingen i Føtex, og han sætter alle sejl til til hans kundeaften, for at give interesserede kvinder en aften ud over det sædvanlige.

- Jeg har besluttet mig for at lave en rigtig fed aften for kvinder, der gerne vil møde en af Danmarks kendteste skønhedseksperter og måske få lov til at blive stylet af ham. Til en aften, hvor vi skal høre, og se rigtig meget om skønhed, duft og cremer, fortæller Simon Lindgaard Johansen.

Det bliver især produkter fra L´Oreal og Dennis Knudsen, der kommer i fokus til kundeaftenen, hvor der også er musikalsk underholdning af den lokale sanger Charlotte Rolighed, kendt fra gruppen CHAR, der spillede på Thy Rock.

- Man får masser af tips til skønhed i løbet af aftenen. Og nogle heldige får chancen for at komme i hænderne og blive stylet af en af Dennis Knudsen, som ved noget om hår og styling, fortæller Simon Lindgaard Johansen, der også har sørget for at gæsterne alle får en goodiebag til en værdi af 500 kroner.

Desuden er der præmier på indgangsbilletten.

Der er plads til 150 til aftenens arrangement, og der er få billetter tilbage.

Skønhedsaftenen er fra 18.00-20.45 i JP Jacobsen Shoppingcentret.

Billetterne købes i Føtex ved kundeservicedisken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...