Lørdag 1. juni er der atter sort røg over dyrskuepladsen i Thisted

THISTED: Lørdag 1. juni er det atter tid for de stærke og de osende. Traktorer, med op til 2000 heste, er klar med fræsende dæk på den gamle dyrskueplads i kampen for full-pull.

Det er atter Landbo Ungdom der inviterer alle til en omgang drengerøv på steroider, når de farvestrålende kraftmonstre skal imponere dommere og publikum og trække slæden til de sidste meter på den 130 meter lange bane - midt i Thisted by.

- Man skal trække mindst 100 meter, som er et full-pull, for at komme til finalerunden, fortæller Nikolaj Pedersen, medlem af Landbo Ungdom og leder af lørdagens stævne.

Der skal dystes i to klasser: Farmklassen som er for de helt store specialtrækkere. Og i standardklassen, som er traktorer direkte fra marken - dog med noget under kølerhjelmen.

- Traktortræk er landboungdommens Formel 1. Traktorer og traktortræk er jo noget vi unge i landbruget går rigtig meget op i. Det er action og hygge, pølser og øl - hvor vi alle kan mødes. ?- Men det er absolut også tænkt som et festligt indslag for alle også udenfor landbruget. Børn er meget velkomne, siger Nikolaj Pedersen.

Der er gratis adgang for børn, der blandt andet har en hoppeborg at lege i.

Lørdagens traktortræk begynder ved middag og fortsætter til spisetid.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...