Alt er klar til årets populære forårsmesse lørdag og søndag 6. og 7. april

HØRDUM: Alt er klar til årets populære forårsmesse i Hørdum Hallen lørdag og søndag 6. og 7. april.

I fjor lagde 1500 gæster vejen forbi messen, med gratis adgang i Hørdum hallen, som har været holdt i 30 år.

35 udstillere og en række events over de to dage venter publikum, efter et meget stort forarbejde med at få endnu en udsolgt messe op at stå, fortæller Anders Vestergaard fra messeudvalget.

- Forårsmessen er en messe som der bakkes op om i lokalområdet - ikke mindst fra erhvervene i Thisted og Midtthy. Det er jo også en vigtig begivenhed som promovering af hele området. En hyggelig dag for hele familien i Hørdumhallen - som er ganske gratis, lyder det fra Anders Vestergaard.

Programmet for messen, som har salgs og udstillingsstande fra 35 butikker og virksomheder. Derudover er der kagekonkurrence ”Den store bagedyst”, som man kan melde sig til. Her er der store præmier til de tre flotteste kager, blandt andet et gavekort på 1000 kroner til Hotel Thinggaard. Der er publikums-konkurrencer hver dag. Søndag er der to modeshows.

Og mon ikke der bliver noget kage at smage.

- Vi håber på at mange atter lægger vejen forbi Forårsmessen, så udstillere, gæster og lokalområde igen får en god oplevelse, lyder det fra udstillergruppen, der udover Anders Vestergaard også tæller Bente Yde (som kagefolkene skal melde sig til), Elin Gade, Marian Leegaard og Line Gade.

Overskuddet fra messen går til ungdomsarbejdet i KHIF.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...