Blues Beatles er klar i Agger torsdag aften

AGGER: Agger er klar til Blues Beatles - orkesteret der har taget publikum med storm på deres verdensturme, som nu fører dem til Agger.

Bandet, som spiller Beatles melodier i bluesversioner, blev pludselig tilbud musikmanden i Agger Søren Strandgaard fra Cold Hawaii - Musik i Agger.

- Men vi turde ikke tage dem alene, fortæller han.

Men så kom Peter Sørensen fra Vesterhavshytten og tilbød at være med i arrangementet. Dermed var et nyt samarbejde omkring musikken etableret i Agger, hvor man endnu ikke har fået armene ned efter balletbesøg.

- Det var da også derfor at vi havde mod på at tage et stort navn som Blues Beatles til lille Agger, siger Søren Strømgaard.

Han glæder sig over den anerkendelse der ligger i at erhvervsfolk henvender sig Cold Hawaii - musik i Agger, for at hjælpe til med at få musik til Agger og skabe omtale om byen.

Han fortæller, at arrangementet med Blues Beatles skal afholdes nede på P-pladsen ved Vesterhavshytten.

- Her rejser vi et kæmpe telt med masser af plads til både orkesteret og mange tilskuere.

- VI kunne ikke være på badehotellet og de Sorte Huse var for små. Så det at spille i et stort telt er også noget nyt, siger musikmanden i Agger, som håber at mange vil ind og høre noget rigtig godt musik med nogle dygtige musikere der kan deres kram. Og måske komme lidt tidligere og spise i Agger.

Blues Beatles er seks mand på scenen, men ialt er truppen på 13 deltagere, som ankommer til Agger torsdag ved middagstid og stiller op, så der er klar til koncert.

Koncerten med Blues Beatles begynder kl. 19.00

Billetter kan købes på billetto.dk https://billetto.dk/e/blues-beatles-billetter-303554, eller kan bestilles på sms 22 52 92 25. Der sælges også billetter i døren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...