Igen bliver der masser af sjov på scenen

SUNDBY THY: Sundby Thy Dilletanterne er på spil igen. 26. januar er det sædvanlige hold klar til at give publikum noget at grine af. Her spilles den fornøjelige komedie Frøken Fryds Banko, på de skrå brædder i Sundby Thy Idrætsklubs sal.

Sidste år var 200 inde og se de to forestillinger. Holdet håber at endnu flere kommer og har lyst til nogle fornøjelige timer, med spisning og dans til aftenforestillingen.

- Vi har været i gang siden uge 44. Så vi er klar til at give publikum en god og sjov forestilling på halvanden time, siger Connie Hoxer, der atter instruerer de ni skuespillere.

Frøken Fryds Banko er et forrygende lystspil, der foregår på et plejehjem i vore dage. Til trods for titlen handler det ikke om banko. Og frøken Fryd er heller ikke jomfru, tværtimod. Hun er højgravid, og stuepige på plejehjemmet.

Den gamle Rasmus Hansen dør pludselig under kortspil. Flere beskyldes for mordet og den forvirrede kriminalassistent Hugo Kvist sættes på sagen. Liget ”forsvinder” imidlertid, og den ikke så kvikke politimand konkluderer, at det var en naturlig død. Men dukker på mystisk vis op igen.

De mandlige beboere har også andre ting at bekymre sig om. En rig enke er flyttet ind på plejehjemmet. Det sætter ”ild i de gamle høstakke” igen og mange forviklinger skal udspilles på plejehjemmet, blandt andet med en tvillingebror, før det hele finder sin afslutning.

Sundby Thy Dilettanterne spiller den 26. januar både om eftermiddagen og om aftenen.

Om aftenen er der spisning af medbragt mad og dans til MD-Duo.

Af Ole Iversen (Tekst og foto)

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...